HAK MILIK

NEED SOMEBODY TO LOVE AND TAKE ME AWAY

sep2 hop mollow ambe....!

Thursday, November 3, 2011

bila sy yg JAKUN bertuti puti plak...


rasa nyer da lame xupdate belog nie.. waaa tetiba malam nie rasa nak update.. psal eskim yogurt nieh... hurm last week keluar lah bersama mereka.. x expect pun nk kluar, saje je ajak my kaxen ckp kat dia boring laa, bila nk g makan tuti puti.. sbnr nyer nk kuar rmai2 tp memandangkan kwn2 yg laen bz cket.. so kami kuar la b4.. ms dalam keter otw nak pegi tuh da ase apy da lame da nak rasa benda alah nie.. ylah 1st time ade kat KB.. sbnrnyer da lame da rancang dgn nomi n kwn2 kt U nak kua same pergi rasa benda alah nie.. nomi n farah plak xdpt cuti s
ame ng ktorg,so dyorg balek la lambat sb kena ksus 3p tuh dlu.. da tuh tggu nomi n farah lambat i pergi la try dlu.. sooo sory shayang sy pergi dulu.. heeeeee..jgn marah taw..
kbiasaan org jakun mcm sy nieh memang xcited lebih kalu bab2 nak rasa bnda baru nieh..
cerita yg agak lucu bila smpai kat sane: "yaaaakkk da smpai da..rano nie xreti nie.. mu g la msk dlu,ak xreti kei saloh bubuh kei malu kotram.." tu la ayt ak ckp kat budak2 nieh.tp sorang pun xnk msk..my sis ckp"tula aku suh mari ng mama xse,kalu dok xmalu cket"..da kaxen ak suh masuk dlu "g la masuk nuh ada ore call aku"..memey naka la dyorg nieh..HAHA..
da ak pun dgn selamberr dok nyer msk n ajok budak2 nieh skli..buat2 cm teror gtuh..xsalahkan berlagak mcm taw..HAHA..nsb baek laa ade customer laen smpai then ak pun follow laa dyorg..1st amek cup dlu then plih eskim kta nak pastu plih topping nyer last skli timbang n byr..sbnrnyer bnda tuh senang je, d sebabkan xtahu pnyer pasal smua org tkot..nsb baek hrtu pergi xde org,.sb kbiasaan nyer org mmg sllu rmai lah kt ctuh,..

sedap bnda nieh tp xleh makan byk2 sb dia cepat muak gtu...

apo lagi amek gambo laaa..

14.3,14.8 n 9.3 nom kgmran kami..HAHA
(hnya kami saja yg taw apakah itu)


next location at KBMall..nak g kbmall tuh sb c shakir tuh ckp alang2 da kua jom la p ronda2..hurmm memang la dah nk pergi c tu nak cari baju baby utk anaksedara yg baru lahir..excited kemain lagi cari baju baby..smuanyer chomel..xthu nak plih yg mane 1..last2 jmpe jgk..tp xtaw la muat x,rndom je plih tu sb smua yg pergi haritu xpernah ada anak lagi..huahua..festime beli baju baby taw..pas beli baju baby tuh perut tetiba je rasa lapar..hai perut gatai plak kao yer..dah tu tetiba teringat ade makan something yg adek beli masa kluar sblum hrtu..ish macam sedap je..sy tye adek: "ba mu beli gapo dah hrtu,sedap laaa". adek: "ouhh tuh kat HOT & ROLL".. aku:"jom ah g ctuh,sedap etek xpuah make"
smpai2 kat ctu terus order CRISPY CHICKEN CHEESE kalo xsilap laa..confident je kan.. HAHA..

nie la benda yg CRISPY tu..
memang bestt sgt lah !

dan skg sy tgh kemaruk dgn benda nieh..hrtu pergi airport ade jgk bnda HOT & ROll nieh pe lagi,beli laaa makan puas2..tp hrtu xmakan la CRISPY nieh try yg bru plak Pratha chicken cheese(xtaw btul x) tp cm gtu la nama nyer..

p/s dua2 besh tp yg berbaloi makan kat HOT & ROLL laa..kalo ade duit lebih bole la singgah dekat TUTTI FRUTTI tu..HAHA...kalo nak taw lebih lanjut lagi search la http://www.tuttifruttimalaysia.com.my/ macam2 adoo..HAHA
salam syg utk kamoo smua..SELAMAT MALAM <3