HAK MILIK

NEED SOMEBODY TO LOVE AND TAKE ME AWAY

sep2 hop mollow ambe....!

Sunday, August 28, 2011

back to da past...

27/8- bbuka bersama kawang2 lame..seronok sgt..dah lame dah x berjumpa,, al maklum lah smua da belajar jaoh2..kalo nak jmpe btol2 pong time dekat2 nak ry je..sb msa tuh smua da cuti kang..bila da jumpa nih,, macam2 la citer nak d citerkan..gosip la..berita psal kawang2 lame yg nak kawen.memang sembang xabes..HAHA..
bila dah berjumpa nih teringat balik kenangan lame kang..b8..starting dari kiri zety,anis,sya,syawal,mierah,n aimi..yg baju putih tudung itam tuh ak,YO..(nama glamer time skolah smpai skg !) -gara2 mcwa yg beri nama tuh femes smpai skg tuh..HAHA...geng kami b8 sbnrnyer tp sorang je lagi xde..nena..haishhh susah sungguh nak jmpe mcna nih..nena xdpt sertai kami coz dia kejer..xplah na.kita kumpul laen kali lah..kalo boleh nk jmpe smua kawang2 lame..tp biasa lah kalo yg bekerja tuh..xdapet cuti..xplah..insyallah ade jodoh berjumpa lah kita..skg masing2 dah umo 20 tahun last jmpe mase bbuka taon lepas..tp xsmua lah ade kang..
pasal hal lame tuh just forget about that..coz dlu2 kang xmatang lagi..skg masing2 dah bole pkir..lagi pon xbaek jgk gadoh2 lame2..dgn memaafkan org aty kita pon tenang..kan dah nak dekat ry..ape lagi bg kawang2 yg suka bergadoh or crik pasal dgn sape2 pon xbaek gdoh lame2..saling memaafi lah antra 1 sama laen kan ry dah nak dekat dah..so ape lagi, kita enjoy...*tetiba..
k.la dah dekat berbuka nih..nak p jenguk kt dapur jap tlg ape yg ptut..
#SELAMAT BERBUKA chek berbelog smua..*salam syg dr NS.

kisah hati

sy nim sbnrnyer just suka2 je nak tulis blog nih..
sy sorg yg xkreatif n inovatif..
so sory lah semua ek..sy xreti nak guna2 ayat2 yg best sb sy nih kuno cket,,
da ckup baek ade blog nih kan..
blog nih tempat sy meluahkan perasaan..
sb dalam aty nih xde sape yg tahu..so kalo ade yg bca bole la tahu kang..
org ckp sy nih garang??
btol ka?
sbnrnyer x..garang kalo xkena time n benda yg salah..sy suka bergurau.wlpom kdg2 kawan2 sy rase gurauan sy itu melampau..tp sy xpernah terasa aty dgn sbrg guraan pong..terpulang la pada individu yg rasa sy melampau or nak terasa aty kang.sb aty masing2..tp setakat nih sy xde bt sebarang guraan yg di anggap bodoh !!
dalam hidup sy, sy nak bgiakan mama n papa sy
then sy nak usaha apa yg sy nak..
sy nih suka berkawan...
BOYFRIEND??
Sy hanya syg n suka dekat dia je,,,1115 !
yg laen - ketepi..HAHA...
sy xHOT stuff..
GEMUK,so jgn tertipu dgn gmbr2 yg ade dekat FB BLOG or TWITTER...
sy sgt suka akan makanan..kadang2 teringin nak jd macam maria tgku sabri macam dalam jalan2 cari makan tuh !! best sgt.
sy suka menyanyi..bila sy stress sy suka dgr lagu kuat2 n bwk keter laju2...HAHA..bhya kan?
tp itulah sy...
ore nampak sy hati kering je kang..tp org xnmpk sebaliknyer..
org nmpk sy susah nak menages kan?
tp sy dh bosan menages 2 thun yg lepas..
sy nak buang tu smua jauh2..sy tukar imej sy sb sy nak berubah..
sy amek lesen keter sb sy nak awak thu yg sy bole idop tnpa awak !
sy gmuk kan dri supaya org xkata sy xleh idop tnpa awak !
sy nak awak tahu yg sy benci awak !
sy xleh pandang awak...
tolong la pergi jauh2 ok...
tipu la kan kalo ckp bole lupakan awak dalam msa yg singkat
tp sy ttp b'usaha utk lupakan awak..
sy simpan smua kenangan sy bersama awak..
PERINGATAN utk dri sy ---kata2 penghinaan awak terhadap sy..
terima kasih atas smua kata penghinaan awak terhadap sy..itulah kekuatan sy utk bangkit melupakan awak,,..
sy dah ckp bgia...sy harap usaha sy tidak sia2...
allah maha adil lagi maha pengampun..
sy harap awak bertaubat lah sebelum terlambat..
sy sntiasa berdoa semoga allah berikan petunjuk utk awak berubah..
insyallah mungkin 1 hari 6t..
tp sy hanya akan pandang awak dari jauh...

Saturday, August 20, 2011

relationship yg dah nak menjadi relationshit..


ok...makin lame makin rengang kan kta b2..
ntah la...
sy yg menjauhkan diri kot...
or awak yg da xnak mendekati saya lagi..
dlu semua bnda macam sama2 kan kita buat.
kadang2 teringan nak bt lagi same2..
tp ntah la..
awak dah laen sgt dgn saya...!
xkan sy nak terhegeh2 dekat awak kan..
awak xpaham saya...
sy duk dekat cnim bukan duk enjoy..
kdang2 saya nak spent time dgn family saya jgk...
xpela andai ending nyer frienship kta b2...saya redha...ok...thanxs sb sudi jadi kawan saya..
walaupun awak pnya mulut mcam best gak tp sy thu awak caring n baek..cuma cara awak tuh buat saya menjauhkan diri...kalo bole saya nak mcam dlu2 jgk..tp maybbbbb xdapat dh kot...

Sunday, August 14, 2011

trip OM1145B

wit totot at SSM

Bnci molek maen goni!!


soulmate...haha

we lov uitm dungun !!

otw ke kdai mkang utk bbka...

at tnjung lumpur..

wlpom hang suka ngepek tp ak syg hg...!! haha

makang timeee..

k.sha n ika...

all of u da best...memory yg tersemat d kalbu...trip to kuantan...12/08/2011

Thursday, August 11, 2011

sama saje...

smua org same saje...
xperlu nak mengate satu sama laen..
dah nmpak dh skg..
tp aku xpernah kesah pong kan..
ak rasa ak bole idop tnpa smua tuh..
ak xpernah nk bergantung idup dgn sape2 pun..
paling kureng pon family ak je..
d pkir2kan balex..silent is better...
sabar skitttt je lagi..
smua nyer pasti ilang...ok syg !!

Wednesday, August 10, 2011

when gurls wearing baju kurung n boys wears baju melayu..

agak kebluran..

part 5..

wit abg long nif..haha'


wit my ika..

weeee...

majlis berbuka puasa anjuran OMSA~10/8/2011