HAK MILIK

NEED SOMEBODY TO LOVE AND TAKE ME AWAY

sep2 hop mollow ambe....!

Tuesday, December 20, 2011

DIKHIANATI



ENTRY kali nie pasal rasa DIKHIANATI oleh KAWAN,rase TERKHIANAT nyer dan bila kita MENGKHIANATI nyer.HAHA.

xsbnrnyer nk citer psal DIKHIANATI oleh kawan.ala xkesah la DIKHIANATI ringan2 n kecik dat small matter chek kak.tp nie walaupun kesan nyer cikit tp rasa yg di tanggung aku amat berat. boley d katakan rasa tu 90% la sakit nyer wlpom d lihat dgn mata kasar org menggangapnyer hanya elergic.

ak menahan selama 1 mggu sakit ketika kat DUNGUN.then balek KELANTAN br boley berubat.abes 1 badan naik bijik2.u know,abes bdn i gtl then i menggaru macam BERUK.

ok fine PENYAKIT yg sgt pelik.pergi KLINIK dia ckp u nie alegic then kasi ubt sapu.ubt makan pun just utk i tido dgn lena nyer xkasi menggaru.MYMUM sedih sgt tgk keadaan i..hmpir WHOLE family terkejut dgn apa yg terjadi.

dah tu MYMUM suggest pergi berubat dgn cara kampung lah plak.macam xok je.nak ok cmne bpe lame i tnggung benda nieh.dah tu pergi berobat la dia ckp alaaa biasa la ade hak 'XKENEY" nie.ha? sapo org tuh.then dia suka je.alaa "SAING" kat ngaji nie(dekat U).ok fine.sape yg smpai hati buat kat aku kan.masih xberpuas aty la still benda sma dia kata KAWAN DEKAT U.

uishhh sape yg sanggup buat aku cengini ha ? ape salah aku ? pernah ke aku rampas kebhgian dyorg ? rmpas BF ? nak kate aku nie terror sgt belajar xdelah pun.dean list pun xpernah ok.TP AKAK OK LA LEPAS SEMUA NYAH tp macam KAO PEREMPUAN.!

i dah boleh ngangap dah sape PEREMPUAN tu. alaa bru UMUR 20 dah RETI-RETI yer kao PEREMPUAN maen benda nieh ? xtakot AZAB ke nyah.thu la kao yg menanggung nyer.dah ABES kawan aku kao REMBAT.kao PERGI cerita apa pasal aku pun aku xtahu.

FINEEE i snyp je u..xpe ALLAH ade kan.1 hari nanti dapat la BALASAN.xnak cerita lebey-lebey.kalo dia bace msti DIA thu sape kang.

P/S utk PEREMPUAN ITU: xyah nk berlagak baek then post2, Xbaek mensyirikkan ALLAH.alahaiii MANIS betul MOLOT kao !

akak xnak ckp lebey2 kt u NYAH.u FAHAM2 SENDIRI la.sape makan LADA dia akan terasa.LAGI pun dia suka makan PEDAS. utk pengetahuan kao PEREMPUAN terima kasih bebyk aku ucapkan atas jasa baik dan buruk kao terhadap aku selama kita kenal dan kita xperlu dah nk jdik RAPAT.

aku xnak la bgi thu kt KAWAN2 sape kao sbnrnyer BIMBANG kao akan KEHILANGAN kawan2.aku pun masih lagi rasa kesian n xpercaya lagi.tp kalo kao dah snggp bt cengitu xleh bt ape la kang.

sokay.tp kao xyah la msg mtk maaf ng aku.aku xleh maafkan kao n aku serik sgt.SORIII.kalo kawan2 baik kao baca mst ingt aku nk ngade2 citer je kan.xkesah la aku yg menanggung SAKIT tu.THANXSSS ALOT KAWAN ! berseronok la d dunia ketika masih BERPELUANG ...
*saya bukan suka mengadakan2 cerita yang xbenar*

Sunday, December 18, 2011

alhamdulillah

"alhamdulillah" syukur sesgt sb sy dah dpt berpractikal dgn aman nyer d sni.

terima kasih xterhingga utk lec n kawan2 yg sokong n mendoakan sy dari belakang xkira sama ade baek atau buruk nyer.sy dah lulus utk sub: OB-organizing behavior yg ssh sesgt tuh.dpt score tggi dari final sb usaha lebih.skg sy nk belajar dari kesilapan.sape yg usaha lebih dia akan mendapat habuan yg lebih kan. xsemestinyer tersungkur pada last sem sy perlu give up.masa 1st-1st dapt thu yg fail subj tuh memang rasa dunia nie gelap n masa depan yg xcerah sgt..memang give up giler la.dah la time tuh dekat nk raya aidiladha.raya pun xbpe seronok sb asyik duk pkir je result yg fail tuh.pastu siang malam duk stdy jew.memang aku nie pelajar yg suka study last minit tp stdy last minit pun xpenah2 fail.tp allah tu maha adil dia nak tunjukkan yg usaha tu penting.aku terima dugaan dari nyer.pas raya terus berangkat ke dungun.dah la time tuh kalo xsilap aku 10/11 nak g singapore.nasib yg xbaek sgt aku xdpt pergi singapore, smua family berangkat ke singapore.aku pulak dgn mie berangkat ke dungeon.ok lah tu holiday kat sane selama 1 mggu.duk kt sane la aku belajar dari kesilapan belajar leklok xde dah nak maen2.sb harapan mama sgt tggi nieh. dh pergi amik exm balek then practikal lah dlu sementara dekat snim.xkonfom lagi sb miss ckp memang ade yg fail.dh cuak giler ah ms tuh tgk miss post dekat fb.xthu dah nk bt cmne hanya berdoa meminta dari NYA dan redha apa saja dgn kptsan lepas nie n ready to fly(dungeon) sedang menanti. 15/12 result kluar dh la ckp ade kat student portal chek punye chek xde pun.dh la neves giler bole plak diorg nie maen2.ak da nak nages dah.call miss,miss ckp "alaaa awak mst ok result,cayo la.kalo ok result belanje sy ok" demi miss snggp belako ehh..tp still lagi neves miss ckp cengitu.then call HEA..org kt ctu ckp aku FAILLLLLLL..ok air mata than jgn kluar ok,skg kan duk ofis t malu.ak tahan je air mata tuh.p bilik air call miss tye konfom ke sy FAIL miss.miss ckp awk llus la SISTEM tuh xupdate.haishhh GEMBIRA xterkata.xsia2 pengorbanan selama nie.ALHAMDULILLAH, thanxs allah,lec sb bg pluang.yessss dpt grad bersama mereka smua la..xsbr nak lempar2 topi kat tepi pantai DUNGEON tuh.^-^

air mata kegembiraan mengiringi hari aku pada hari tu.terus la call mama.mama gembira sesgt.smpai snyum ke telinga.BERJAYA jgk aku memenuhi permintaan mama utk segulung DIPLOMA.itu la hadiah utk mama n papa.

Thursday, November 3, 2011

bila sy yg JAKUN bertuti puti plak...


rasa nyer da lame xupdate belog nie.. waaa tetiba malam nie rasa nak update.. psal eskim yogurt nieh... hurm last week keluar lah bersama mereka.. x expect pun nk kluar, saje je ajak my kaxen ckp kat dia boring laa, bila nk g makan tuti puti.. sbnr nyer nk kuar rmai2 tp memandangkan kwn2 yg laen bz cket.. so kami kuar la b4.. ms dalam keter otw nak pegi tuh da ase apy da lame da nak rasa benda alah nie.. ylah 1st time ade kat KB.. sbnrnyer da lame da rancang dgn nomi n kwn2 kt U nak kua same pergi rasa benda alah nie.. nomi n farah plak xdpt cuti s
ame ng ktorg,so dyorg balek la lambat sb kena ksus 3p tuh dlu.. da tuh tggu nomi n farah lambat i pergi la try dlu.. sooo sory shayang sy pergi dulu.. heeeeee..jgn marah taw..
kbiasaan org jakun mcm sy nieh memang xcited lebih kalu bab2 nak rasa bnda baru nieh..
cerita yg agak lucu bila smpai kat sane: "yaaaakkk da smpai da..rano nie xreti nie.. mu g la msk dlu,ak xreti kei saloh bubuh kei malu kotram.." tu la ayt ak ckp kat budak2 nieh.tp sorang pun xnk msk..my sis ckp"tula aku suh mari ng mama xse,kalu dok xmalu cket"..da kaxen ak suh masuk dlu "g la masuk nuh ada ore call aku"..memey naka la dyorg nieh..HAHA..
da ak pun dgn selamberr dok nyer msk n ajok budak2 nieh skli..buat2 cm teror gtuh..xsalahkan berlagak mcm taw..HAHA..nsb baek laa ade customer laen smpai then ak pun follow laa dyorg..1st amek cup dlu then plih eskim kta nak pastu plih topping nyer last skli timbang n byr..sbnrnyer bnda tuh senang je, d sebabkan xtahu pnyer pasal smua org tkot..nsb baek hrtu pergi xde org,.sb kbiasaan nyer org mmg sllu rmai lah kt ctuh,..

sedap bnda nieh tp xleh makan byk2 sb dia cepat muak gtu...

apo lagi amek gambo laaa..

14.3,14.8 n 9.3 nom kgmran kami..HAHA
(hnya kami saja yg taw apakah itu)


next location at KBMall..nak g kbmall tuh sb c shakir tuh ckp alang2 da kua jom la p ronda2..hurmm memang la dah nk pergi c tu nak cari baju baby utk anaksedara yg baru lahir..excited kemain lagi cari baju baby..smuanyer chomel..xthu nak plih yg mane 1..last2 jmpe jgk..tp xtaw la muat x,rndom je plih tu sb smua yg pergi haritu xpernah ada anak lagi..huahua..festime beli baju baby taw..pas beli baju baby tuh perut tetiba je rasa lapar..hai perut gatai plak kao yer..dah tu tetiba teringat ade makan something yg adek beli masa kluar sblum hrtu..ish macam sedap je..sy tye adek: "ba mu beli gapo dah hrtu,sedap laaa". adek: "ouhh tuh kat HOT & ROLL".. aku:"jom ah g ctuh,sedap etek xpuah make"
smpai2 kat ctu terus order CRISPY CHICKEN CHEESE kalo xsilap laa..confident je kan.. HAHA..

nie la benda yg CRISPY tu..
memang bestt sgt lah !

dan skg sy tgh kemaruk dgn benda nieh..hrtu pergi airport ade jgk bnda HOT & ROll nieh pe lagi,beli laaa makan puas2..tp hrtu xmakan la CRISPY nieh try yg bru plak Pratha chicken cheese(xtaw btul x) tp cm gtu la nama nyer..

p/s dua2 besh tp yg berbaloi makan kat HOT & ROLL laa..kalo ade duit lebih bole la singgah dekat TUTTI FRUTTI tu..HAHA...kalo nak taw lebih lanjut lagi search la http://www.tuttifruttimalaysia.com.my/ macam2 adoo..HAHA
salam syg utk kamoo smua..SELAMAT MALAM <3

Sunday, October 9, 2011

al-kesah rumah sewa buruk !!


kesah rumah sewa belakang red glow penuh dgn suka duka,manis pahit kami bersama jun 2011-oktober 2o11....auwwww...i like it...
nk introduce cket budak2 rumah aku.!

k.sha
the best sista,caring n smua2 lah !! lub u lah k.sha




wajah ke 2
this is ika
rumate k.sha


next
wajah ke 3
aing
rumate kuh yg rajin..
nih syg nih kew aing sb aing rajin ngmas..



next is miey
sma sperti aing,kami rumate b3.
selalu tido bersma..
HAHA

wajah k5
atin nanie
budak kos hotel mgt

syu yang suka bt ak ketawa..
wlpom br kenal awak sem nih
sy suka awak n azie..

nie azie
nma samaran dia macang gerrr...hihi..

adek ain..bukan adek kepada ain..tp adek ain..
nma dia sama dgn nickie ain..
adek ain nih kos account
sep2 teror bt acc lah nim.

last but not least
gurl2 nih menjadi penyeri rumah sewa kami
farah...!!
thanxss alot farah sb dr mula2 sem n akhir sem awak sllu melawat kita kt
rumah buruk kita..
ilysm farah..


memory yang d simpan kemas d dalam aty smpai bila2 !!


Thursday, October 6, 2011

apy belated bday awak !!!


suprise sgt..ingtkan bday awak bln 3...tuptuttt 3/10....HAHA..sma ng bday kawan kita..apex...
kecewa kan sb br dpt thu bday awak bln 10 nih jgk...
kalo xda bole da wish kt awak...
dah tu sory la awak lmbt ucap..sy tulis jela kt cnim..nih kang diari sy..so kalo awak bc awak dpt la thu...may allah bless u MF then cpt smbuh...yg paling pentim sy nak berada d cc awak xkire ssah or senang..tp ntah la termakbul xhajat tuh kan..

nah amek kek nih keyh syg..!!! lub u so much..!!!

Friday, September 30, 2011

twito make me feel fames..!!

time to change maaa..beralih ke twito plok...HAHA...besh jgk maen benda nih...wlpom xbyk following,tp ku ttp merasakan dri nim spti artis..#giloseko...HAHA..
xpo la asal ak bgia kan2...bia la pe org nk kate kuat bertwet2 nim,i likeee la...sb Fb da xsyok cm dlu !! bkk fb pong sb maen game jew..xde yg menarik...kalo da bc nih jgn lupo yer follow sy...HIHI....

Sunday, August 28, 2011

back to da past...

27/8- bbuka bersama kawang2 lame..seronok sgt..dah lame dah x berjumpa,, al maklum lah smua da belajar jaoh2..kalo nak jmpe btol2 pong time dekat2 nak ry je..sb msa tuh smua da cuti kang..bila da jumpa nih,, macam2 la citer nak d citerkan..gosip la..berita psal kawang2 lame yg nak kawen.memang sembang xabes..HAHA..
bila dah berjumpa nih teringat balik kenangan lame kang..b8..starting dari kiri zety,anis,sya,syawal,mierah,n aimi..yg baju putih tudung itam tuh ak,YO..(nama glamer time skolah smpai skg !) -gara2 mcwa yg beri nama tuh femes smpai skg tuh..HAHA...geng kami b8 sbnrnyer tp sorang je lagi xde..nena..haishhh susah sungguh nak jmpe mcna nih..nena xdpt sertai kami coz dia kejer..xplah na.kita kumpul laen kali lah..kalo boleh nk jmpe smua kawang2 lame..tp biasa lah kalo yg bekerja tuh..xdapet cuti..xplah..insyallah ade jodoh berjumpa lah kita..skg masing2 dah umo 20 tahun last jmpe mase bbuka taon lepas..tp xsmua lah ade kang..
pasal hal lame tuh just forget about that..coz dlu2 kang xmatang lagi..skg masing2 dah bole pkir..lagi pon xbaek jgk gadoh2 lame2..dgn memaafkan org aty kita pon tenang..kan dah nak dekat ry..ape lagi bg kawang2 yg suka bergadoh or crik pasal dgn sape2 pon xbaek gdoh lame2..saling memaafi lah antra 1 sama laen kan ry dah nak dekat dah..so ape lagi, kita enjoy...*tetiba..
k.la dah dekat berbuka nih..nak p jenguk kt dapur jap tlg ape yg ptut..
#SELAMAT BERBUKA chek berbelog smua..*salam syg dr NS.

kisah hati

sy nim sbnrnyer just suka2 je nak tulis blog nih..
sy sorg yg xkreatif n inovatif..
so sory lah semua ek..sy xreti nak guna2 ayat2 yg best sb sy nih kuno cket,,
da ckup baek ade blog nih kan..
blog nih tempat sy meluahkan perasaan..
sb dalam aty nih xde sape yg tahu..so kalo ade yg bca bole la tahu kang..
org ckp sy nih garang??
btol ka?
sbnrnyer x..garang kalo xkena time n benda yg salah..sy suka bergurau.wlpom kdg2 kawan2 sy rase gurauan sy itu melampau..tp sy xpernah terasa aty dgn sbrg guraan pong..terpulang la pada individu yg rasa sy melampau or nak terasa aty kang.sb aty masing2..tp setakat nih sy xde bt sebarang guraan yg di anggap bodoh !!
dalam hidup sy, sy nak bgiakan mama n papa sy
then sy nak usaha apa yg sy nak..
sy nih suka berkawan...
BOYFRIEND??
Sy hanya syg n suka dekat dia je,,,1115 !
yg laen - ketepi..HAHA...
sy xHOT stuff..
GEMUK,so jgn tertipu dgn gmbr2 yg ade dekat FB BLOG or TWITTER...
sy sgt suka akan makanan..kadang2 teringin nak jd macam maria tgku sabri macam dalam jalan2 cari makan tuh !! best sgt.
sy suka menyanyi..bila sy stress sy suka dgr lagu kuat2 n bwk keter laju2...HAHA..bhya kan?
tp itulah sy...
ore nampak sy hati kering je kang..tp org xnmpk sebaliknyer..
org nmpk sy susah nak menages kan?
tp sy dh bosan menages 2 thun yg lepas..
sy nak buang tu smua jauh2..sy tukar imej sy sb sy nak berubah..
sy amek lesen keter sb sy nak awak thu yg sy bole idop tnpa awak !
sy gmuk kan dri supaya org xkata sy xleh idop tnpa awak !
sy nak awak tahu yg sy benci awak !
sy xleh pandang awak...
tolong la pergi jauh2 ok...
tipu la kan kalo ckp bole lupakan awak dalam msa yg singkat
tp sy ttp b'usaha utk lupakan awak..
sy simpan smua kenangan sy bersama awak..
PERINGATAN utk dri sy ---kata2 penghinaan awak terhadap sy..
terima kasih atas smua kata penghinaan awak terhadap sy..itulah kekuatan sy utk bangkit melupakan awak,,..
sy dah ckp bgia...sy harap usaha sy tidak sia2...
allah maha adil lagi maha pengampun..
sy harap awak bertaubat lah sebelum terlambat..
sy sntiasa berdoa semoga allah berikan petunjuk utk awak berubah..
insyallah mungkin 1 hari 6t..
tp sy hanya akan pandang awak dari jauh...

Saturday, August 20, 2011

relationship yg dah nak menjadi relationshit..


ok...makin lame makin rengang kan kta b2..
ntah la...
sy yg menjauhkan diri kot...
or awak yg da xnak mendekati saya lagi..
dlu semua bnda macam sama2 kan kita buat.
kadang2 teringan nak bt lagi same2..
tp ntah la..
awak dah laen sgt dgn saya...!
xkan sy nak terhegeh2 dekat awak kan..
awak xpaham saya...
sy duk dekat cnim bukan duk enjoy..
kdang2 saya nak spent time dgn family saya jgk...
xpela andai ending nyer frienship kta b2...saya redha...ok...thanxs sb sudi jadi kawan saya..
walaupun awak pnya mulut mcam best gak tp sy thu awak caring n baek..cuma cara awak tuh buat saya menjauhkan diri...kalo bole saya nak mcam dlu2 jgk..tp maybbbbb xdapat dh kot...

Sunday, August 14, 2011

trip OM1145B

wit totot at SSM

Bnci molek maen goni!!


soulmate...haha

we lov uitm dungun !!

otw ke kdai mkang utk bbka...

at tnjung lumpur..

wlpom hang suka ngepek tp ak syg hg...!! haha

makang timeee..

k.sha n ika...

all of u da best...memory yg tersemat d kalbu...trip to kuantan...12/08/2011

Thursday, August 11, 2011

sama saje...

smua org same saje...
xperlu nak mengate satu sama laen..
dah nmpak dh skg..
tp aku xpernah kesah pong kan..
ak rasa ak bole idop tnpa smua tuh..
ak xpernah nk bergantung idup dgn sape2 pun..
paling kureng pon family ak je..
d pkir2kan balex..silent is better...
sabar skitttt je lagi..
smua nyer pasti ilang...ok syg !!

Wednesday, August 10, 2011

when gurls wearing baju kurung n boys wears baju melayu..

agak kebluran..

part 5..

wit abg long nif..haha'


wit my ika..

weeee...

majlis berbuka puasa anjuran OMSA~10/8/2011

Sunday, July 24, 2011

demang...

ok...hrnim sy demang...tu je nak kabo..
demang bersama housemate sy..atin n ika..
skg sy nak tido sb makang ubt batuk..
yg pentim sy rindu mama...!

Tuesday, July 19, 2011

sy merindui awak MF...
HAHA...asal eyh terlalu gila dekat dia nie ke ape aku nih ??
xfaham2...tp xpe asal ak bgia...

ouhhhh cik blog tlg lah sy..smpai kan salam rindu buat c dia..dh bpe hari dh xtgk dia nih !!
ahhhh...semua benda xkena nih!!

semoga awak xmerindui saya yer MF...tp tuh yg sbnr2nyer...
HAHA
AAk lah plak kan..
Ok lah hincik MF sy ade bbpe hari je lagi nak tgok awak..
cuti sy pon dh nak abes..
xlame lagi saya akan membawa diri pulang ke dungun..
myb tuh jalan yg terbaek dari duk kat cnim mengharapkan awak je tiap2 hari..
huhhh.....
k.la nunyte MF...i LOVE you MF !!!

Monday, July 18, 2011

rindu awax..

mish u already dear..
ahhhh tlg lah..sy RINDU awak nih...wahai manusia yg suka melarikan diri..HAHA
biarlah apa2 pon..yg pentim sy RINDU awak...
tlg lah tnjuk kan muka awak skli pon dah ckup..xpon awak msg sy...
kang best org yg msg sy tuh awak..dah lame dh sy tggu awak..tggu awak call or msg sy..
nih x..laen yg d tggu laen yg dtg..sy xnk org laen..tlg lah MF...!!!
smpai skg sy maseh xmengerti jgk lah...haishhh teringin nak call awak..tp....
xtkot x d layan..biasa lah cinta bertepuk sebelah tgn kan..=-=
ya allah makbulkan lah doa hamba mu ini...kau bukak kan lah pintu hati dia..
amin~ smoga doa sy d makbulkan..xpelah,tggu jelah selagi yg termampu...nilah cara sy nak melepaskan rindu sy pada awak..sy tulis kat blog nih byk2 kay..xkire lah awak baca x..yg pentim sy nak awak tahu yang saya syg awak !!!...
so nih kira bukti yg sy betol2 syg kan awak..kalo sy ckp depan2 pon bukan awak percaya pon kan..xkesah lah cmne pon..sy hARAP sgt JODOH antara kita pjg...:)

Sunday, July 17, 2011

WARNING....!!

hurmmm whatever lah kang..
utk pengetahuan semua...dalam aty sy hnya ade dia<1115>..!!
xyah bimbang lah kalo sy ramai kawan lelaki or dia tuh BF awak sb sy xminat kat sape2 pon !
sy hanya BERKAWAN dgn semua orang..
untuk jadikan TEMAN special nih LAMBAT lagi lah..
please lah.. JANGAN jadi BODOH sb sorang LELAKI...
PRINSIP hidop sy xsuka rampas hak orang..sb sy masih lagi WARAS..
sb sy dah rasa macam mane rasa nyer bila org yg kita SAYANG kena RAMPAS...
so xyah LAH nak PIKIR bukan2..xshukeeerrr lah...tlg lah !! SIMPAN lah RASA cemburu awak tuh n biar BERTEMPAT lah kay...
saya xkan MENGEDIK dgn BF org lah.. !!

Tuesday, July 12, 2011

semoga awak cepat sembuh keyh...
sy selalu mendoakan semoga pintu aty awak terbuka utk menerima sy...
sy hanya memerhati awak dri jaoh saje....
macam mane skli rupa fizikal awak..sy ttp syg awk mcm 1st time sy suka awak..

Tuesday, June 14, 2011

berdiam diri....

mulai skg sy kena mntup sgla ape yg ade n mdiamkan dri..sgla pgorbanan n kebaikan kita org xkan pernah nmpak kan?
nape kiter kena jg prsaa org laen?
sedangkan org xpernah pkirkan prsaan kita?
KAWAN-cukup setakat kwn shj. lebih baek berdiam dri bkak mulut..sgla kebaikan n nsihat sbgai sorg kwn xkan pernah nak d hrgai kan?
thanxss a lot..!
sy mmg btol2 tluka..
moral of da story jgn nk rapat sgt lah dgn smua org...6t kita sdri akan terluka...
what comes around goes around kan...
masing2 akan rasa lah 1 hr 6t..
memang byk ak pendamkan...!!
kalo ape2 terjadi ak dh xmao peduli dah.6t kalo kita bg nshat ckp kita sbuk psal personal dia..ok FINE!!
sy dh serik dh.ckup lah dr sekolah smpai skg sama saje...!!
for me my bestiee only wan siti syawal...thanxs a lot syg for everything wlpom awk jaoh dr sy...sy syg sgt kat awk...!

Monday, May 30, 2011

DUNGUN sem 5

skg sy suda dewasa..sudah menjadi senior dh..
sem nie sem last sy d DUNGUN...dan yg paling pentim permulaan hidop berdikari d snim..
dh xduk HOSTEL dh..skg duk menyewa plak..try untuk hidup berdikari kang...
hummm..mula2 cm agak borim lah jgk..nie mlm ke2 ade kt DUNGUN..dh mula merasakan keadaan macam best gtuh..agak lucu bila duk kat lua nie..xde time nk msuk n balek pkul bpe..tp mcm duk HOSTEL...HAHA..tiap kali kluar msti teringat "eh2 dh nak pkul 11 dh nie,6t kena amek nama kt pak guard.." haha...yg PENTIM bila dh xduk hostel,xperlu susah2 nk pkai cardigan lagi biler nak kuo..org ckp macam duk kt rumah gtuh...
skg nk try mysuaikan dri duk kt cnim..nak g U agak jauh lah sedikit..tp apekan dayakan..ssh nk cri rumah kat cnim..macam dh ok dh kot..dekat dgn bndr..kedai mkn dekat je..jalan kaki kuo rmai2..best...!!!
esop dh mula kelas utk sem nie...so azam sem nie,,,urmmm STUDY last minit macam sem lepas..HAHA....
K.LA nunyteee smua....mata dh ngtok + bdn penat sgt...:)
SALAM....

Thursday, May 5, 2011

pagi yg indah...!




mornim everybody...huaaaaaaaaaa....awl hrnim i bgun taw...jgn nk terkejut lah nik shiera nk bgun awl melaenkan pergi kelas kan...HAHA...AMAZING..!dh sue jgn nak jeles ah ak bgun awl hrnim... nk taw xsb ape kena bgun awl...haaaaaaaa...
nilah tugas resmi sy pabila balek ke rumah...penat sbnrnyer nk gsk bju nim dh la skg kan musim panas..kalo ikot kan sy bju sy jrang2 bergosok n sy akan beli baju yg tidak perlu d gosok..maaf lah bukan PEMALAS tp SAVE bajet...nie pun sy ngah berusaha menjdi anak yg baek kan kenalah dgr kata..! HAHA....xpelah dgn redha nyer sy berusaha sedaya upaya mengosok BAJU...heeeeee....
so hrnim xde plan pe2 kot...tp kan msti borim gler cuti2 nih...nk KELUAR t
p MALAS nk bwk keter..kan BEST kalo ade DRIVER..dulu beria2 nk amek LESEN siap mengamuk lah mcam2 HAL..! TP skg, PENAT sgt nk bawak KERETA nih.! org yg ade KAT ats JALAN nih bukan nyer BETOL sgt..! xSEMUA mcm tuh tp KEBANYAKKAN lah tmsk dgn AKU sdri..! ahhhhhhhhh, REZAK wase< ckp ganu skli>..bki CUTI sem nim ade lam 3 mggu lebih lagi..ESOK akn berangkat KE KUALA LUMPUR....kerana TERLALU borink d RUMAH sy memohon permohonan BIG BOSS utk pergi mereleaskan TENSION..kang lame2 i duk kat RUMAH setok OTOP, kate nyer ore KELATE...weyyyy borim lah..! kejer ak kalu pas membuta

nilah kejer ak plak...pe SPECIAL nyer benda nih pun ak xthu..tp kan KDG2 borim jgk..! org laen maen FB dpt jgk lah jmpe jodoh ak maen bnda nim xde pun..HAHA... desperate bnyi dia kan..hahaha....tp xpe ak JUMPA rmai KAWAN2 yg sportim...
dh tu bijik mata luas lagi..nak pikir ape yg aku nk bt yer...ummm,,nak keluar dr bilik nim mcm sayang plak...tp mcm best gtuh pg2 mcm nie yer..udara yg fresh bnyi ayam2...perghhh..kat DUNGUN xde nk bnyi ayam2 nih...HAHA....k.lah ckup d sni bobelan NS pada pg nim...daaaaaaaa...*muah2..

Wednesday, May 4, 2011

hangout's


they sweet kapel,"atin n anif"


"rizal ruzaimal" abg hensem...:P


kami yg suka bergambar...


me n sista"etty"


kami b4.."atin xthu tgop gapo"...heeee


motif ak tgk laen??


"peneman setia sy"


shahmie n ngoh



~really enjoy dat nite...dpt ketawa dgn gembira nyer...lame dh xdpt lepok2 gnim..nim pun xrmai lgi...xckup org etek...korg mmg best lah....like2......! t plan sedap lepok plak deh..heeeee...