HAK MILIK

NEED SOMEBODY TO LOVE AND TAKE ME AWAY

sep2 hop mollow ambe....!

Sunday, December 18, 2011

alhamdulillah

"alhamdulillah" syukur sesgt sb sy dah dpt berpractikal dgn aman nyer d sni.

terima kasih xterhingga utk lec n kawan2 yg sokong n mendoakan sy dari belakang xkira sama ade baek atau buruk nyer.sy dah lulus utk sub: OB-organizing behavior yg ssh sesgt tuh.dpt score tggi dari final sb usaha lebih.skg sy nk belajar dari kesilapan.sape yg usaha lebih dia akan mendapat habuan yg lebih kan. xsemestinyer tersungkur pada last sem sy perlu give up.masa 1st-1st dapt thu yg fail subj tuh memang rasa dunia nie gelap n masa depan yg xcerah sgt..memang give up giler la.dah la time tuh dekat nk raya aidiladha.raya pun xbpe seronok sb asyik duk pkir je result yg fail tuh.pastu siang malam duk stdy jew.memang aku nie pelajar yg suka study last minit tp stdy last minit pun xpenah2 fail.tp allah tu maha adil dia nak tunjukkan yg usaha tu penting.aku terima dugaan dari nyer.pas raya terus berangkat ke dungun.dah la time tuh kalo xsilap aku 10/11 nak g singapore.nasib yg xbaek sgt aku xdpt pergi singapore, smua family berangkat ke singapore.aku pulak dgn mie berangkat ke dungeon.ok lah tu holiday kat sane selama 1 mggu.duk kt sane la aku belajar dari kesilapan belajar leklok xde dah nak maen2.sb harapan mama sgt tggi nieh. dh pergi amik exm balek then practikal lah dlu sementara dekat snim.xkonfom lagi sb miss ckp memang ade yg fail.dh cuak giler ah ms tuh tgk miss post dekat fb.xthu dah nk bt cmne hanya berdoa meminta dari NYA dan redha apa saja dgn kptsan lepas nie n ready to fly(dungeon) sedang menanti. 15/12 result kluar dh la ckp ade kat student portal chek punye chek xde pun.dh la neves giler bole plak diorg nie maen2.ak da nak nages dah.call miss,miss ckp "alaaa awak mst ok result,cayo la.kalo ok result belanje sy ok" demi miss snggp belako ehh..tp still lagi neves miss ckp cengitu.then call HEA..org kt ctu ckp aku FAILLLLLLL..ok air mata than jgn kluar ok,skg kan duk ofis t malu.ak tahan je air mata tuh.p bilik air call miss tye konfom ke sy FAIL miss.miss ckp awk llus la SISTEM tuh xupdate.haishhh GEMBIRA xterkata.xsia2 pengorbanan selama nie.ALHAMDULILLAH, thanxs allah,lec sb bg pluang.yessss dpt grad bersama mereka smua la..xsbr nak lempar2 topi kat tepi pantai DUNGEON tuh.^-^

air mata kegembiraan mengiringi hari aku pada hari tu.terus la call mama.mama gembira sesgt.smpai snyum ke telinga.BERJAYA jgk aku memenuhi permintaan mama utk segulung DIPLOMA.itu la hadiah utk mama n papa.

No comments:

Post a Comment