HAK MILIK

NEED SOMEBODY TO LOVE AND TAKE ME AWAY

sep2 hop mollow ambe....!

Sunday, August 28, 2011

kisah hati

sy nim sbnrnyer just suka2 je nak tulis blog nih..
sy sorg yg xkreatif n inovatif..
so sory lah semua ek..sy xreti nak guna2 ayat2 yg best sb sy nih kuno cket,,
da ckup baek ade blog nih kan..
blog nih tempat sy meluahkan perasaan..
sb dalam aty nih xde sape yg tahu..so kalo ade yg bca bole la tahu kang..
org ckp sy nih garang??
btol ka?
sbnrnyer x..garang kalo xkena time n benda yg salah..sy suka bergurau.wlpom kdg2 kawan2 sy rase gurauan sy itu melampau..tp sy xpernah terasa aty dgn sbrg guraan pong..terpulang la pada individu yg rasa sy melampau or nak terasa aty kang.sb aty masing2..tp setakat nih sy xde bt sebarang guraan yg di anggap bodoh !!
dalam hidup sy, sy nak bgiakan mama n papa sy
then sy nak usaha apa yg sy nak..
sy nih suka berkawan...
BOYFRIEND??
Sy hanya syg n suka dekat dia je,,,1115 !
yg laen - ketepi..HAHA...
sy xHOT stuff..
GEMUK,so jgn tertipu dgn gmbr2 yg ade dekat FB BLOG or TWITTER...
sy sgt suka akan makanan..kadang2 teringin nak jd macam maria tgku sabri macam dalam jalan2 cari makan tuh !! best sgt.
sy suka menyanyi..bila sy stress sy suka dgr lagu kuat2 n bwk keter laju2...HAHA..bhya kan?
tp itulah sy...
ore nampak sy hati kering je kang..tp org xnmpk sebaliknyer..
org nmpk sy susah nak menages kan?
tp sy dh bosan menages 2 thun yg lepas..
sy nak buang tu smua jauh2..sy tukar imej sy sb sy nak berubah..
sy amek lesen keter sb sy nak awak thu yg sy bole idop tnpa awak !
sy gmuk kan dri supaya org xkata sy xleh idop tnpa awak !
sy nak awak tahu yg sy benci awak !
sy xleh pandang awak...
tolong la pergi jauh2 ok...
tipu la kan kalo ckp bole lupakan awak dalam msa yg singkat
tp sy ttp b'usaha utk lupakan awak..
sy simpan smua kenangan sy bersama awak..
PERINGATAN utk dri sy ---kata2 penghinaan awak terhadap sy..
terima kasih atas smua kata penghinaan awak terhadap sy..itulah kekuatan sy utk bangkit melupakan awak,,..
sy dah ckp bgia...sy harap usaha sy tidak sia2...
allah maha adil lagi maha pengampun..
sy harap awak bertaubat lah sebelum terlambat..
sy sntiasa berdoa semoga allah berikan petunjuk utk awak berubah..
insyallah mungkin 1 hari 6t..
tp sy hanya akan pandang awak dari jauh...

No comments:

Post a Comment